Jäsenkirje 2013

Keväinen tervehdys!

19.3. pidetystä vuosikokouksesta on jo vierähtänyt tovi.

Vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus toimintakaudelle 2013. Puheenjohtajana jatkaa Pirkko Holmberg, sihteerinä Marjo Tuominen ja rahastonhoitajana Marja-Liisa Kärkinen. Hallituksen muina jäseninä jatkavat Maija Volanen, Anna Nikolajeva ja Päivi Hutri. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin vuosikokouksessa Tuula Salo.

Toimintasuunnitelma 2013

Alkuvuoden suurimmat tapahtumat olivat Taideseuran järjestämä Vokki-Myyrä lastenkonsertti Ravilinnassa ja PKTS:n yhteisnäyttely Kuusankoskella. Nämä ovat jo menneitä tapahtumia.

Huhtikuussa on aika siivota Pajalan työtilat. Kaikki joukolla mukaan perjantaina 10.5. Pöllytetään yhdessä Pajala kesäkuntoon klo 17.00 lähtien. Kahvitarjoilu!

Huhtikuulle oli suunnitteilla grafiikkakurssi yhteistyössä Iitin kansalaisopiston kanssa. Tämä tulee siirtymään myöhempään ajankohtaan. Keväällä on niin paljon puuhaa auringonvalon lisääntyessä.

Toukokuussa avustamme vastavuoroisesti Iitin Jousiampujia kesäkahviolla. Jousiampujat olivat avustamassa meitä suuressa muutossa Uuteen Pajalaan. Arja Korpela organisoi vuoroja.

Kesä-/heinäkuussa teemme talkoontyötä teatterikahvituksen tiimoilla ja elokuussa meillä on kesäkahviovuoro sekä oma vuosinäyttely Kirkonkylän Kylätalolla.

Elo- syyskuulle olemme suunnitelleet taidekorukurssin hopeasavesta, mikäli saamme Kymin 100-vuotissäätiön apurahan. Lisäksi teemme syksyllä rentouttavan retken ja marraskuussa vietämme pikkujouluja.

Lähiajan tapahtumia

Taidekellariin on nyt aika varata oma näyttelyvuoro! Rohkeasti vain pystyttämään oma pienoisnäyttely!

Kansainvälisenä Ravintolapäivänä 18.5. järjestämme taidetapahtuman Kausalan keskustassa sekä pystytämme Pulla-Baarin. Tapahtumaan kutsumme kaikki Pohjois-Kymen taideseurat. Tästä ilmoittelemme lähiaikoina tarkemmin.

Hallitus toivoo, että jäsenet käyttäisivät yhteisiä työskentelytiloja ahkerasti. Käyttömaksu on 2 euroa/kerta/henkilö. Avaimia voi tiedustella Marjolta, 040-520 6888 tai marjotellu (at) gmail.com.

Taideseuran pääasiallinen tiedotuskanava on oma blogi: www.iitintaide.vuodatus.net. Blogin ylläpidosta vastaa Vilma Virtanen. Hänelle voi lähettää juttuvinkkejä sähköpostitse, vilmavee (at) gmail.com.

******************************************************************************************************************

Nyt on aika maksaa jäsenmaksu , viimeistään 31.5.

Jäsenmaksut: kannatus-, toimivalle- ja eläkeläis- / lapsijäsenelle ON sama

Jäsenmaksu: jäsen 15 €, yli 80-vuotiaat ovat kunniajäseniä (ei jäsenmaksua).

Maksattehan jäsenmaksut Taideseuran tilille OP 506901-418885, viite 5555