Sen lisäksi että Iitin Taideseura järjestää maalauskurssin Perheniemessä 18. - 19.8.2007, jolloin opiskellaan  taiteilija Maritta Lauhkosen opastuksella,

järjestyy nyt pika-pikaa maalauspäivä Pajalassa (Kausalassa) lauantaina 4.8.2007  klo 10 - 14. Tämä maalauspäivä tulee tapahtumaan harrastaja-opiskelijoiden "Markka" - Marja-Leena Savolaisen ja Maija Ala-Nikkolan johdolla. Laitan asiasta seurapalstalle Iitinseutuun, joten älkää sotkeko kursseja toisiinsa ja selittäkää kavereillekin niiden eroa.

Kustannukset  ovat 15 € / maalausmateriaalit, joihin kuuluvat työskentelyn ajaksi tarvittavat laadukkaat Stockmar-vesivärit ja laadukkaat paperit ja pensselit, ym ,   + sekä omat eväät päivän ratoksi (+kahvit).

Savolainen ja Ala-Nikkola johdattavat maalarit toteutukseen, joka paljastuu sitten kun tulette tälle mukavalle ja avartavalle päivälle. No, paljastanpa sen verran, että laadukkailla materiaaleilla teemme vesiväritöitä, joihin puserramme jotain omista tunnetiloistamme  -  ei kuitenkaan vaikeaa vaan helppoa!  Ryhmään sopii vain 12 maalaria, jotka mielellään voivat olla ihan muita kuin "taiteilijoita" - esim. meidän  aikuisia sukulaisiamme, jotka eivät ole harrastaneet maalausta. Tai sitten "me malarit".

Ilmoittautumiset : Markka Savolainen 040 5455 348.