Nyyttikestit olivat jo. Paikalla oli yhdeksän jäsentä. Kiinnostusta herätti Anjan esittely Ebrusta; kuvat, kirjat ja maalaukset. Ihmeteltiin myös EU:n rahoitusta workshoppeihin; hyvä, hyvä! Syötiin piirakkaa, pullia, salaattia, suklaisia semmoisia ja juustopaloja semmoisia, juotiin kahvia ihan perikansallisesti.

____

Taiteen tiimoilta voimme järjestää jos jotakin! Niin kuin nyt nyyttikestit, tottakai! Ruokajuhla on paras juhla. Syksy antaa juuri parasta satoaan -  saapihan nähdä millaisia uuniluomuksia jäsenemme nyyttikestiin tuovat maanantaina 12. päivänä syyskuuta. - Älkäis ny ihlan kaiikki tuoko - tukehlumme ruakaan!  Tuokka ny  kuiteski jotaan. Uudet ihmiset ja ihlan ulkopuolisetkin ovat tervetulleita hassuun joukkoomme nyt tähän tilaisuuteen, jos varsinkin tuo alla oleva ohjelmallisuus kiinnostaa!

Tapahtuma on Lyöttilän seuratalolla ja alkaa klo 18. Siellä ohjelmana on semmoista, että Anja kertoo ja näyttää kuvia turkkilaisesta, perinteisestä Ebru-taiteesta. Hän pääsi kokeilemaan tätä taidetta osallistumalla CIMO:n tukemaan aikuisten  workshopiin, joka järjestettiin Ankarassa.

Siispä hän kertoo myös toisten aikuisten tulevaisuuden mahdollisuksista  osallistua halpoihin (= ilmaisiin!) workshoppeihin Euroopassa, Linkki tässä. Lisäksi puhumme seuran syystoiminnasta, jossa kummittelevat lasten hauska kurssi ja pikkujouluteatteriretki.