JÄSENKIRJEEN KESKEISIMMÄT ASIAT:

Kuluvan kauden toiminta:

NÄYTTELYT

Vuosinäyttelymme on 28.6. - 11.7.2016 Kirkonkylän kylätalossa. Näyttelyyn liittyvä "tietoisku" tullaan antamaan jäsenille lähempänä ko. ajankohtaa. 

Kylätalon maakellari on myös tänä kesänä käytettävissämme toukokuun alusta elokuun loppuun asti. Kellarivuoroja voi varata Pirkolta, puh. 044 7444822, sp. [email protected].

Pohjois-Kymenlaakson taideseurojen yhteisnäyttely on  Kuusankoskitalosssa maaliskuussa 2017. Näyttelyn nimi on "Matkalla". Järjestelyvastuu on nyt Iitin Taideseuralla, ja ensimmäisiä tehtäviämme on valita näyttelylle juliste. Jäsenet voivat toimittaa hallitukselle juliste-ehdotuksia elokuun loppuun mennessä.

KURSSIT

Maalauskurssi lapsille ja aikuisille Perheniemen opistolla, opettajana Maritta Lauhkonen. Kurssi toteutetaan kesällä, tarkka päivämäärä on vielä avoin.

Korukurssi yhteistyössä Kivenpyörittäjien kanssa on myös suunnitteilla.

MUU TOIMINTA

Picnic-päivää vietetään Terttu Siilolan kotona Kymijoen rannassa luontomaalauksen merkeissä heinä-elokuun vaihteessa.

Vapaamuotoiset savi- , maalaus- , ja tiffanytyökerhot jatkavat toimintaansa Pajalassa. Varsinaista opetusta kerhoissa ei ole, mutta kaverilta voi aina kysyä neuvoa. Kokoontumispäivät sovitaan aina kulloinkin sopivaan ajankohtaan.

Retkiä jäsenten ehdotusten pohjalta, ideoita odotellaan.

VARAINHANKINTA

Kesäkahvilavuoroja on tänä kesänä kaksi. Ensimmäinen jo 23. - 26.5. ja toinen 1.7. - 3.7.2016. Kahvilatoiminta on tärkein varojemme hankintakeino ja vaatii paljon talkoolaisia. Hallitus vetoaa kaikkiin jäseniimme, että osallistuisitte talkoisiin. Jos kahvilatyö ei sovi, on myös leivonnaiset suuri apu. Leivonta-aineet maksetaan kuittia vastaan.

Pyhäinpäivämyyjäiset Kirkonkylän kylätalolla 5.11.2016. Arpavoittoja voi lahjoittaa seurallemme ympäri vuoden. Uusia varainhankitaideoita voi myös esittää hallitukselle.

TIEDOITUS

Ilmoitamme tapahtumista Iitin Seutu-lehden seurapalstalla ja sähköpostilla sekä tällä nettisivullamme.

JÄSENMAKSU

Jäsenmaksu on 20 € / vuosi, yli 80-vuotiaat ovat kunniajäseniä, ei jäsenmaksua

Jäsenmaksukausi on 1.5.2016 - 30.4.2017, jäsenmaksun eräpv 30.4.2016

Maksuviite  5555

Tilille FI26 5069 0140 0188 85